Nakup Levitra Brez Recepta z Najboljšo CenoGenerična Levitra Vardenafil 10/20/40/60mg.
Levitra se uporablja za zdravljenje erektilne disfunkcije pri moških. To zdravilo kot glavno sestavino vsebuje vardenafil hidroklorid trihidrat. Proizvajalec tega zdravila je Bayer. To je za sildenafilom postalo zelo priljubljeno za zdravljenje impotence pri moških.
Proizvajalec : Dadha Pharma.
To zdravilo je na voljo v obliki table, pa tudi v obliki žvečljivih tablet. Glavna sestavina vardenafil sodi v razred zdravil inhibitorjev fosfodiesteraze tip V. Deluje na enak način kot sildenafil. Način delovanja tega zdravila je v preprečevanju delovanja encima, imenovanega fosfodiesteraza tip V. Ta encim je odgovoren za odstranjevanje cikličnega GMP iz arterij tkiv penisa. Ciklični GMP je kemični prenašalec sporočil, ki se veže na mišice arterijskih sten penisa in jih razširja, tako da lahko v penis priteče več krvi in tako lahko nastopi erekcija.
Penis postane mehek, ko encim fosfodiesteraza tip V iz njegovih arterij odstrani ciklični GMP. Vardenafil preprečuje delovanje tega encima in iz tega tudi izhaja ime zdravila inhibitor fosfodiesteraze tip V.
Zdravilo deluje samo, če je sočasno prisotna tudi spolna vzburjenost. Samo po sebi pri moških z impotenco ne bo povzročilo pojava erekcije. To zdravilo je treba zaužiti petindvajset minut do ene ure pred spolno aktivnostjo.
Uporaba zdravila vardenafil.
Uporabno je za zdravljenje erektilne disfunkcije pri moških. Prav tako se ga lahko uporablja za zdravljenje različnih bolezenskih stanj, ki niso našteta tukaj. Za več informacij o uporabi zdravila se posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom.
To zdravilo se lahko jemlje na prazen želodec, v nasprotju s sildenafilom pa lahko tudi s hrano. To zdravilo je treba zaužiti s čisto vodo. Če jemljete žvečljive tablete, je treba tableto zaužiti takoj po tem, ko ste jo vzeli iz ovoja. To zaužijete brez tekočine. Priporočljivo je, da tableto zaužijete 25 do 60 minut pred spolno aktivnostjo. To zdravilo vpliva na erekcijo penisa še približno 4 do 5 ur po zaužitju odmerka. Tega zdravila ne jemljite pogosteje kot enkrat dnevno in prav tako se ob uživanju tega zdravila izogibajte soku grenivke, saj to povečuje možnost pojava stranskih učinkov.
Če se erekcija ohrani za dlje kot štiri ure, se nemudoma posvetujte s svojim zdravnikom. Zdravilo ima lahko za posledico stanje, imenovano priapizem, ki lahko vodi v nepopravljive poškodbe tkiva penisa. Obstaja možnost, da se po jemanju zdravila pojavita zaspanost in omotica. Po jemanju zdravila se je treba izogibati upravljanju s težkimi stroji ali vožnji.
Pri uporabi zdravila pri starejših bolnikih, bolnikih s srpasto anemijo, levkemijo, peptičnimi razjedami, težavami s krvavitvami, boleznimi srca in ožilja, motnjami srčnega ritma, zmanjšanim delovanjem ledvic ali jeter, je potrebna previdnost.
Zdravila se ne sme uporabljati pri ženskah, mlajših od 18 let, bolnikih, ki so nedavno imeli srčni napad, nestabilno angino pektoris, hipotenzijo, močno zmanjšano delovanje jeter in ledvic, bolnikih, okuženih z virusom HIV, bolnikih, ki jemljejo nitratna zdravila in bolnikih s fruktozno intoleranco.
Stranski učinki vardenafila.
Pogosti neželeni učinki zdravila vključujejo glavobol, slabo prebavo, kongestijo v nosu, rdečico in omotico. Pojavijo se lahko tudi manj pogosti neželeni učinki, kot na primer zaspanost, bolečine v mišicah, oteženo dihanje, hitrejši srčni utrip, bruhanje, suha usta in kožni izpuščaji.
Interakcije med zdravili.
Ne zauživajte tega zdravila s sokom grenivke. Vardenafila ni mogoče uporabljati z zdravili, kot so amil nitrati, znanimi tudi kot Poppers. Vardenafil prav tako ne uporabljajte pri jemanju antimikotikov, kot je ketokonazol. Pri bolnikih, ki so jemali vardenafil sočasno s skupino zdravil, imenovano blokatorji alfa, so poročali o omedlevici. Bolniki, ki jemljejo zdravila za srčno aritmijo, kot sta sotalol in kinidin, naj se izogibajo temu zdravilu.
Vse blagovne znamke uporabljene na tej strani in blagovnih znamk “Viagra”, “Cialis”, “Levitra« so last posameznih lastnikov blagovnih znamk.